Lid promotie-commissie OU

Op 7 juni ben ik commissielid bij de promotie van Jorieke Manders (Open Universiteit, Heerlen) die dan hoopt dan te promoveren op het proefschrift “Supply Chain Flexibility, a myth or reality”.

Flexibiliteit in de keten is tegenwoordig ‘hot’. Het is een belangrijk vraagstuk vanuit wetenschappelijke perspectief en het is belangrijke prioriteit voor het bedrijfsleven. Het belooft dan ook een interessante dag te worden, waarbij we promotiekandidaat Manders eens flink aan de tand gaan voelen over haar onderzoek.

In 2009 ontving Jorieke Manders de scriptieprijs Managementwetenschappen van de Open Universiteit voor haar scriptie ‘Supply Chain Flexibility aspects and their impact on customer satisfaction’

.

About Marcel van Assen

Marcel van Assen (1969) is adviseur bij OpX Consultants BV en oprichter/trainer van het OpX-Instituut. Daarnaast is hij hoogleraar Operational Excellence bij Tias (School for Business & Society).

Marcel van Assen is co-auteur van een groot aantal artikelen en boeken, waaronder i) Operational Excellence. Van industrie tot dienstverlening, ii) Operational Excellence nieuwe stijl—implementatie, instrumenten en modellen voor een excellente bedrijfsvoering, iii) Praktijkboek Supply Chain Management, iv) Key Management Models, v) Het Groot Managementmodellenboek, vi) Het ManagementWetboek, vii) Strategische Conversatie & viii) Reconfigurations of chains and networks.

Speak Your Mind

*